Ogame

Twoją platformą do gier jest przeglądarka www? ;)

Ogame

Postprzez zajcewik » So sty 02, 2010 4:59 pm

OGame jest kosmiczną grą strategiczną. Tysiące graczy zbiera się jednocześnie, by grać ze sobą lub przeciw sobie. Aby grać z nimi, potrzebujesz tylko zwykłej przeglądarki internetowej.

Gra ktoś z GRRRaczy? Ja aktualnie gram na nowym serwerze Electra, aktualnie mam 7.2k punktów i ciężko je stale określać bo wciąż wzrastają. Mogą się również wypowiadać osoby które grały w Ogame, osoby które szukają pomocy znajdą ją tutaj.
Obrazek
zajcewik

Re: Ogame

Postprzez Newander » Wt lut 23, 2010 10:58 am

Idź szatanie, Ogame to zło, kurde ile ja przez to życia straciłem, masakra... Tyle czasu...
Byłem kiedyś na jednym z pierwszych uni w top10 przez bardzo długi czas. Na szczęście kilka sojuszy zdecydowało się mnie zezłomować w nocy. Dziekuje Wam ludzie, uwolniliście mnie od Ogame!! :mrgreen:

Jak w to grałem to zdarzało mi się wstawać po 3 razy w nocy, aby wysłać floty/pilnować swojej. W szkole biegałem na przerwie do biblioteki sprawdzać jak tam konto:)

Na szczęście mam to za sobą już. Gierka jest pierwsza klasa ale pożera masę czasu. Fajna by była wersja sigle player z jakimiś inteligentnymi botami. Taka którą można zapauzować gdy się nie gra.

Ludziom podatnym na uzależnienia serdecznie odradzam ;)
Newander
1 gwiazdka
1 gwiazdka

Re: Ogame

Postprzez Psychol324 » N lut 28, 2010 3:40 pm

Grałem i po jakichś 2 tygodniach usunąłem konto bo mi się znudziło ale swojego czasu grałem też w np. Ikariam i Kingsage lecz na szczęście mam takie coś, że gra po 2-3 miesiącach max mi się znudzi i tak też było z tymi dwoma grami, że mi się znudziły po tych 2 miesiącach.
Nie żałowałem kupy surowców i budynków które udało mi się zdobyć lecz cieszyłem się, że nie będę musiał już o 3 w nocy wstawać by podnieść lvl ratuszu/zamku itp. Dodam, że czasami była wojna i najgorsze jest to, że w takie gry grają sami maniacy którzy nie śpią po nocach i atakują w nocy.
Psychol324

Powrót do WWW